پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز پنجشنبه ، 1404/02/04

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان کهگیلویه در آخرین روز از هفته بهداشت روان با حضور در دبیرستان دخترانه تیزهوشان دهدشت به تبیین شعار این هفته و بررسی موضوع آسیب های اجتماعی پرداخت.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان کهگیلویه در آخرین روز از هفته بهداشت روان با حضور در دبیرستان دخترانه تیزهوشان دهدشت به تبیین شعار این هفته و بررسی موضوع آسیب های اجتماعی پرداخت.


به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج؛ دکتر کورش داوری در آئین صبحگاهی دبیرستان دخترانه تیزهوشان دهدشت با اشاره به اهمیت بهداشت روان در همه گروههای سنی و مشاغل مختلف، تصریح کرد: استرس بخشی اجتناب ناپذیر در زندگی فرد بوده که بر اثر فشار روانی و کیفیت انطباق فرد با آن ممکن است به بیماری و یا بر عکس، به تجربه ای مثبت تبدیل شود.


وی افزود: عوامل روانی محیط کار و استرس شغلی بر خلاف سایر عوامل زیان آور این محیط، مختص شغل خاصی نیستند و در همه مشاغل به اشکال گوناگون و با درجه متفاوت وجود دارند.


دکتر داوری اظهار داشت: انسان برای آنکه بتواند بهتر وظیفه خود را انجام دهد، باید کمی احساس استرس کند، که این استرس سودمند، انسان را در جریان انجام کار هوشیار نگه می دارد، اما اگر میزان استرس ناشی از انجام کار بیش از مقدار مجاز شود باعث بروز اختلالات جسمانی، رفتاری و روانی در شاغلین شده و تاثیر زیادی در کاهش بهره وری سازمانی و افزایش حوادث دارد.


وی با اشاره به آسیب های اجتماعی که گروههای سنی جوان و نوجوان را در معرض خطر ابتلا قرار داده، تاکید کرد: از جمله این آسیب ها می‌توان مصرف مواد مخدر را نام برد که متاسفانه سن مصرف در جوانان و نوجوانان کاهش یافته است.


سرپرست شبکه بهداشت و درمان کهگیلویه ادامه داد: در همین راستا کمبود سرمایه های اجتماعی مثبت، کمبود زمینه های مناسب برای افزایش نشاط اجتماعی، خانواده پر تنش، روابط اجتماعی و همسر داری، نبود آگاهی کافی پدر و مادر در خصوص اصول ارتباطی با فرزندان و اعضای خانواده، پایین بودن مهارت های زندگی، در دسترس بودن مواد و بسیاری از عوامل دیگر از جمله علت هایی هستند که می توانند سبب ساز آسیب های اجتماعی به ویژه اعتیاد شوند.


بر پایه این گزارش؛ در پایان مراسم پکیج های بهداشتی شامل خمیردندان، مسواک و نخ دندان بین تمامی دانش آموزان توزیع و به دانش آموزانی که به سوالات مطرح شده جواب صحیح دادند جوایزی اهداء شد.9-15-142


خبر:آرمان شفایی